Massages & Consulten


Massage is het geven van prikkels op het lichaam. De eenvoudigste massage kan al leiden tot herstel van de evenwichtstoestand.
Aanraking is misschien wel de oudste manier van genezen. Bedenk je eens hoe we reageren wanneer een kind valt of je jezelf hebt bezeerd, automatisch wrijven we over de pijnlijke plek. Als iemand het moeilijk heeft, dan leg je even je arm om de schouder.

Aanraking brengt je terug bij je eigen lichaam. Bij bv stress of zorgen zitten we veel met onze gedachten in het hoofd met allerlei klachten als gevolg. Massage is dan een heel goed middel om weer tot jezelf en bij jezelf te komen. Door de aanraking wordt je weer bewust van je eigen lichaam en ga je weer voelen.
Massage verdeeld de energie weer door het lichaam en ruimt blokkades, die voor klachten zorgen weer op. Denk hierbij eens aan hoofdpijn, nekklachten, duizeligheid, concentratieproblemen maar ook b.v. rugklachten, last van de benen of vermoeidheidsklachten met allerlei gevolgen van dien. Ook bij emotionele klachten kan een massage een weldaad zijn.
Een massage bevordert de ook bloedsomloop, de doorstroming van het lymfestelsel en de doorstroming van het energetisch systeem. Massage heeft een sterk vitaliserende werking, er komen afvalstoffen vrij en het ontgift het lichaam. Na een massage ontstaat een diep gevoel van ontspanning.

 

Drink na een massage altijd voldoende om de vrijgekomen afvalstoffen weer af te voeren, hiermee voorkomt u onnodig hoofdpijn.

Massages zijn ook zeer geschikt voor kinderen.

Denk eens aan hele drukke kinderen om welke reden dan ook, bedplassen, angsten, verdrietig zijn. Onderschat de wonderen niet die een ‘eenvoudige’ massages al voor je kind kan doen.

Healing & Reiki
Meditatie
Ontspanningsmassage
Voetreflexsmassage
Readings
Prijzen en openingstijden 

Coaching