Mijn Bloedeigen Dochter


Voor maar € 5, –
Hoes

1 oktober 2015 is mijn boek, Mijn Bloedeigen Dochter uitgekomen. Het boek gaat over onze dochter Gigi die 28 februari 2009 de diagnose Leukemie kreeg. Ik vertel over de twee lange en zware jaren van de behandeling en de nasleep hiervan. Gelukkig was er niet alleen ellende maar waren er ook mooie, ontroerende en prachtige momenten. Nu gaat het met Gigi weer heel erg goed en juist dat wil ik vertellen. Kanker kan ook goed aflopen.
Maar nog steeds overlijdt 25 procent van de kinderen en is er niet veel onderzoek nodig. Daarom zal ik van elk verkocht boek 10% aan Kika doneren.

Hieronder een kleine greep van de prachtige reacties.

Meeslepend, boeiend geschreven, herkenbaar, als je eenmaal begint met lezen wil je niet meer stoppen, een dierbaar document om in handen te hebben, elke arts en betrokkene zou dit moeten lezen … voor alle recensies volg de link hieronder.

Het boek is afgeprijsd en nu te koop voor maar € 5.00 via deze website, of af te halen bij mij thuis (na afspraak).

Wil je bestellen via deze website en het laten opsturen, stuur me dan even een berichtje met vermelding van je volledige naam én adres. Kom je het ophalen neem dan contact op om een ​​afspraak te maken wanneer je het kan halen.

Lees hier de recensies

 
Verkoop;
Aan huis, op afspraak via mail of telefonisch
Via deze website (verzend- en verpakkingskosten € 4,50)
 
3566120