LPG ENDERMOLOGIE


 

LPG Endermologie® is een 100% natuurlijke mechanische bindweefselstimulatie voor het lichaam en gezicht die ervoor zorgt dat de slapende cellen in jouw huid weer aan de slag gaan. De cellen – fibroblasten- worden weer in een goede conditie gebracht.

Deze techniek stimuleert de huid, de onderhuid en het onderhuids bindweefsel, verbetert je doorbloeding, stimuleert je stofwisseling en je huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor wordt je huid gladder, steviger en strakker.  Je huid gaat er (veel) beter door uitzien maar het allermooiste is misschien wel dat het de cellen in je lichaam gezonder maakt. Je wordt bij ons behandeld met het speciale LPG Cellu M6- Alliance® apparaat *. Dit is het nieuwste apparaat van LPG en werkt met de door LPG® gepatenteerde endermologie® techniek.

Deze pijnloze techniek werkt op een effectieve manier op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging.

Bij een behandeling voor het lichaam en gezicht kun je denken aan verbetering van;

– Cellulite

– Huidverslapping

– Plaatselijk resistent vet

– Gifstoffen afvoeren (detox)

– Rimpels

– Doffe huid

– Donkere kringen en wallen

– Onderkin verminderen

– Lipoedeem

– Littekens

– Voor- en nabehandeling cosmetische chirurgie

– Tijdens- en na zwangerschap

De doelstelling van LPG® is om jouw cellen weer in een goede, gezonde conditie te brengen waardoor we het optimale uit jouw natuurlijke schoonheid halen. Deze holistische werkwijze heeft dan ook veel meer voordelen dan alleen esthetisch. De behandelingen werken dieper door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelf te helen. De 100% natuurlijke behandelingen werken op het gezond en vitaler maken van het lichaam. Denk eens aan een betere nachtrust, rustigere darmen, een tot wel 70% snellere vetverbranding wanneer je binnen 2 tot 6 na een behandeling gaat sporten of bv minder pijn in b.v. rug en ledematen.

Verder heeft deze techniek maximaal respect voor de huid, is zonder risico’s of herstelperiodes mét duurzaam resultaat voor de lange termijn.

De gepatenteerde endermologie® techniek is non-agressief (zonder verhitting, straling, lasers, bevriezen) en non-invasief (zonder snijden) en brengt hierdoor geen schade aan je cellen aan op korte én lange termijn. Schade betekent stress voor je lichaam, je lichaam heeft namelijk iets op te lossen. Dit kost veel energie en je kan je energie beter gebruiken om je immuunsysteem op pijl te houden.

De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG® behandeld. Afkomstig uit Frankrijk is LPG® met meer dan 35 jaar ervaring wereldwijd marktleider in natuurlijke mechanische bindweefselstimulatie.

*Met het nieuwste LPG® apparaat (Cellu M6 – Alliance®) kunnen we op meerdere wensen tegelijk werken. Dit betekent geen keuze meer tussen cellulite egaliseren, vet verbranden of een strakkere huid, het nieuwste apparaat werkt op alles tegelijkertijd! Dus nog eerder back in shape of die jonge huid en dat is wat we willen toch!

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. We adviseren altijd te starten met twee keer per week. Na 4-8 weken ga je over naar 1 keer per week, 4 weken achter elkaar. Er wordt een tussentijdse evaluatie en tweede fotomoment ingepland om te beoordelen of het aantal behandelingen kan worden afgebouwd. Uiteindelijk behoud je het resultaat met 1 x per maand (en zelfs dan zal het resultaat nog toenemen).

Hou de onderstaande punten altijd goed in gedachten als je je laat behandelen.

  • Drink altijd genoeg water te drinken
  • Beweeg minstens een half uur nadat je een behandeling hebt gehad? Dit om afvalstoffen af te voeren. Als je binnen 2 tot 6 uur na de behandeling sport geef je de behandeling een extra boost!
  • Hou er een gezonde lifestyle (genoeg sporten, gezonde voeding) op na. Dit zorgt voor extra snel resultaat? Jouw slapende cellen worden weer gereactiveerd dus zorg voor ervoor dat je cellen gezond voedingstoffen aangeleverd krijgen en dat gifstoffen door middel van beweging sneller worden afgevoerd.
  • Er wordt een maatwerkprogramma opgeslagen op een speciale tablet zodat alle gegevens bij elkaar jou kunnen voorzien van het beste advies op basis van jouw doelstellingen? Bij de eerste afspraak worden er before foto’s gemaakt met deze tablet. Op de tablet staan jouw gegevens opgeslagen zodat we de behandelingen en vorderingen goed kunnen bijhouden. (deze informatie is alleen voor jou en wordt op geen enkele manier gedeeld).
  • LPG® heeft een speciale thee een samengesteld van planten, biologisch fruit en groenten die bekend staan om hun afslankende effect. Het is een ideaal product om de natuurlijke lipolyse (vetverbranding) te stimuleren. Wij adviseren twee kopjes per dag.