Gesprekscoaching


Behoefte aan een luisterend oor? Kom je er zelf niet (meer) uit maar zit je niet te wachten op zware therapieën en eindeloze gesprekken over datgene waar je helemaal niet mee zit?

In de hectische tijd waarin we leven komt er zoveel op ons af. Veranderingen in werk en privé situaties, (vecht-)scheiding, stress, ziekte… het lijkt alsof het allemaal steeds sneller op ons af komt. We eisen vaak te veel van onszelf en verplaatsen steeds onze eigen grens. Hierdoor neemt de druk toe en zijn we vaker moe en presteren we minder. Relaties komen onder druk te staan of er ontstaan (vage) lichamelijke klachten

Ik laat mij door het leven en mijn intuïtie inspireren. Maar zeker ook als ervaringsdeskundige op zeer veel vlakken kan ik me goed invoelen op wat je bezig, of misschien juist tegen houd om weer door te groeien en je gelukkiger te voelen. Een persoonlijke, veilige en respectvolle sfeer staat bij mij voorop.

Samen met mijn verschillende opleidingen in het mediumschap, mijn eigen ontwikkelingen, nuchtere west-Friese kijk op het leven en levenservaringen heb ik een goede combinatie gevonden om mensen die vast lopen op een mooie en natuurlijke manier weer terug bij zichzelf te brengen.