Workshop ervaringen


De workshop ‘meet your sense and enjoy’ was een super groot succes. Hier wat foto’s en ervaringen. Ben je ook mee geweest en wil je je ervaring delen? Stuur me dan een mail, dan zal ik graag ook jou verhaal plaatsen.

25 t/m 27 oktober 2014

collage-1e groep

 

Workshop: Meet You Sense And Enjoy 28t/m30 Okt 2014 te Makkum

Heb mogen ervaren dat er altijd een weg is die je in kan slaan als je niet lekker in je vel zit.
Door de diepgaande materie die ik heb mogen ervaren kom je tot jezelf en ben ik in staat om de draad weer enigszins op te pakken.
Angela heeft me op mij gemak gesteld door tools aan te reiken die mij helpen beter te functioneren.
Zij kan je raken op plekken die je had weggestopt maar gerust boven mogen komen.
Bewuster van allerdaagse zaken worden en erachter komen dat je meer kunt dan je zelf denkt.
Hele fijne dagen gehad met een super leuke groep die stuk voor stuk een indruk hebben achtergelaten bij mij.
Een warme hand voor Angela die je weet te raken op zo’n bijzondere manier dat moet je hebben meegemaakt.
Ik raad het iedereen aan om eens een workshop met Angela te ervaren, het doet je zovéél goed.

Groet van André uit Enkhuizen

De cursus was erg leerzaam, vooral over mezelf veel geleerd. Verschillende workshops gehad, bijvoorbeeld invoelen in een aura van iemand anders, waxpainting, tarot kaarten uitlezen, enzovoorts. Het was erg boeiend, interessant en gezellig! Ik heb veel geleerd en kwam helemaal relaxed thuis, Angela bedankt! Het was zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar, tot in Velp Maart 2015!

Groetjes Anny

Ik vond het in Makkum hartverwarmend. Meteen al bij binnenkomst was ik na een tel al helemaal op mn gemak. Dat gebeurt nooit zo vlug. Meestal stap je in de verwachting van de ander, en dat was er nu niet bij. Zoveel lieve mensen bij elkaar en allemaal zonder oordeel. Dat voelde zo goed. De oefeningen die we gedaan hebben, hebben me veel aan het denken gezet. Op een positieve manier. Door de rust die jij uitstraalt en het laten weten en voelen dat we goed zijn zoals we zijn, en dat we meer op ons zelf kunnen vertrouwen, voel ik me flink aangesterkt, en ging ik ook opmezelf vertrouwen, zonder het bekende woordje Maar…… Ik voel me zelfverzekerder, heb meer geloof gekregen in mijn eigen ik en kunnen. Ik heb de bevestiging gekregen dat ik veel beter moet luisteren naar mijn intuiitie , instinct, mijn innerlijke wijsheden, mijn eigen ik, en dat ik beter naar mijn gevoel moet luisteren. Door minder of niet te denken, is mijn waarheid dichterbij dan ik dacht. Ik wist wel dat het er zat, maar durfde er niet naar te luisteren, vooral door de omgeving, en heb ik me gericht op meningen van andere. Ik ben in die paar dagen met jou, de andere meiden en Andre erg gegroeid, Vooral in het gevoel naar mezelf toe. Mijn hart is groter voor mezelf, dat vind ik zo mooi, dat heb ik geleerd, en ik durf er ook beter ja tegen te zeggen. Het mooie vond ik ook dat als we een oefening deden, en we af begonnen te wijken door te babbelen, dat jij ons zo subtiel terug haalde naar hetgeen waar we mee bezig waren, Dat maakte het een echte cursus, en zegt mij ook iets over leiderschap van jou,. En dat hadden we allemaal nodig.
Mijn verwachtingen zijn veranderd. Ik heb het gevoel dat ik mag. Mijn verwachting voor de toekomst is veranderd. Nooit wist ik wat ik wilde, nu weet ik dat nog niet, maar heb wel het vertrouwen gekregen dat er nog iets op mijn pad komt dat de moeite waard is voor mij, Er staat nog iets voor me geschreven, en dat wil ik ervaren, Iets wat heel mooi moet zijn, en de overtuiging dat ik niet meer hoef te zoeken, want het zal mij vinden. En dat zit allemaal al in mij. Goed he! Dat gevoel heb ik meegenomen naar huis vanuit Makkum. En dat heb jij me allemaal meegegeven in die paar dagen.
Angela, ik ben heel blij dat ik jou heb mogen leren kennen, Na meerdere cursussen gedaan te hebben, voel ik voor het eerst dat ik bij jou op jouw cursus, mijn ik terug kan vinden. Dat is helemaal geweldig.
Gelukkig ben jij geen zweverig type, en dat moet je ook maar niet gaan worden. Haha. Juist jouw gewoon zijn maakt je zo bijzonder.
En wat ik je vertelde toen we 1 op1 werkte en alle positieve dingen van elkaar benoemde, meende ik wat ik zei; Jouw gezicht is heel mooi als je lacht, Een kadootje voor degene die naar jou kijkt, ,,,, VANZELFSPREKEND!
Ik ga er een eind aan breien, want ik kan weer eens niet stoppen, Ik ben vol lof over jou en je cursus, en vind het dan ook helemaal geweldig dat naar we een uitnodiging hebben gekregen voor jouw volgende cursus.

Dankje dankjewel, Ancke
(scrol verder naar beneden voor nog meer ervaringen.)

28 t/m 30 oktober 2014

collage- 28 tm 30 okt 2014

Angela vertelde me dat ze bezig was met een cursus mediumschap, en dat wekte mijn interesse.
Ik besloot mee te gaan naar Makkum. Het was voor mij een enorme geestverruimende ervaring en voelde als een warm bad.
Je hebt allemaal wel ervaringen waar je je hele leven al tegen aanloopt, maar er niet je vinger op kunt leggen waar het probleem zit.
En heb ik vooral geleerd op een positieve manier om te gaan met jezelf en deze angsten en domweg gewoon beter in je vel te komen zitten en inzicht in jezelf te krijgen.
Ik heb het mediteren ervaren als een fantastisch kadootje voor mezelf om rustig te worden en dingen los te laten en gebruik dit nog iedere dag.
Na deze cursus ben ik een stuk positiever en ben dingen aan het doen die ik steeds aan het uitstellen was, omdat ik dacht dat dit niet voor mij was weggelegd.
Het blijkt dus wel te kunnen en heb vooral geleerd dat deze keus in mezelf zat.
Al met al ben ik na deze cursus voor mijn gevoel een beter mens voor mijn omgeving en mezelf geworden.

Met vriendelijke groet,
Cindy