Meditatie


Elke twee weken geef ik een meditatie uurtje. We mediteren in een kleine groep van uiterlijk 10 personen. Elke keer zal er een nieuw thema zijn waaronder ook soms een healing meditatie voor jezelf en/of een ander.

Waarom mediteren?

Meditatie ontwikkelt het volledige vermogen van ieder mens. Men ervaart meer innerlijke rust en geluk, de gezondheid verbetert en creativiteit en succes groeien.

In het leven hebben we vaak te maken met negatieve emoties zoals bv jalousie, angst, boosheid, haat en andere negatieven emoties. We hebben als mens snel de neiging deze emoties groter te maken en over te brengen op anderen. Met als gevolg een onzeker mens en een onstabiele samenleving. Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat het o.a. stress en angst vermindert.

Wat brengt mediteren?

Een kleine greep van de voordelen van meditatie. Het komt onze gezondheid ten goede, geeft een betere nachtrust, meer energie. Een gelukkiger gevoel, emotionele stabiliteit, minder spanning, minder pijnklachten, angst en onrust. Een scherpere intuïtie en focus, spirituele groei. Het verbetert het bewustzijn, en een persoonlijke transformatie.

Hoe mediteren we deze avonden?

We mediteren in een kleine groep van max 10 personen en iedereen is welkom. Je bent vrij om elke 2 weken mee te doen of af en toe wanneer het je uitkomt. Het is wel noodzakelijk dat je je opgeeft.

Het zijn begeleide meditaties wat betekent dat we niet alleen in volledige stilte zitten maar dat ik de meditatie begeleid met een thema. Elke keer mediteren we met een ander thema maar het gaat er vooral om de kracht in jezelf groter maken. Het voordeel van het samen mediteren kan zijn dat de meditatie krachtiger is omdat je ‘mee profiteert van elkaars positieve energie’.

Wil je meer weten bel me dan gerust op.

Het is mogelijk om een 5 rittenkaart te kopen voor € 20.00, kies je liever voor een losse avond dan zijn de kosten € 4.50 per avond, dit kan je bij binnenkomst betalen. Je kan je aanmelden via een mailtje, of een telefoontje.

De dag waarop de avond zal zijn kan soms wisselen dus kijk hiervoor regelmatig op deze pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief (zie links hiernaast).

We beginnen om 19.30 uur, je kan inlopen vanaf 19.15. Zorg dat je op tijd bent want om 19.30 gaat de deur dicht. We zijn uiterlijk 20.30 weer klaar.

Binnenkort vind u hier de nieuwe datums…

meditatie