Voetreflex massage


Voetreflexmassage:

Voetreflexmassage is een behandelingsmethode die door middel van massage de gesteldheid van het algehele lichaam bevordert. Het principe van deze methode: Voor elk orgaan of spiergebied in het lichaam is op verschillende plaatsen op de voet een projectieveld aanwezig. Deze velden kunnen we gebruiken om bepaalde aandoeningen te behandelen. Blokkades kunnen vaak onder de voet worden geconstateerd. De pijnlijke plek in de voet ontstaat in eerste instantie doordat de doorstroming van energie blokkeert. Daardoor gaan het bloed en het lymfevocht minder stromen.

Afvalstoffen kunnen moeilijker worden afgevoerd en voedingsstoffen moeilijker aangevoerd. Tijdens de massage worden de afvalstoffen vergruist, verdeeld en afgevoerd. Het leven stroomt weer. Zo is voetreflextherapie een zeer doeltreffend middel voor allerlei klachten van stress, depressie, vermoeidheid tot astma, hoofdpijn, darmklachten, slapeloosheid of zelfs bedplassen. Deze massage is ook heel goed voor kinderen die heel druk zijn of gewoon wel even wat ontspanning kunnen gebruiken in hun al zo drukke leventje.

Bij kinderen duurt een massage vaak korter omdat een kind het misschien te lang vind duren. Het is zeker niet zo dat een massage bij kinderen dan ook minder werkt of meer behandelingen nodig zou hebben, in tegendeel zelfs. Het mooie is dat kinderen veel sneller reageren op massages. Dus net zo effectief of misschien wel effectiever.

Kosten voetreflex massage   € 55,-

voetreflex