Angela Harberts


angela_profielIk ben Angela Harberts en woon en werk in Enkhuizen. In 1992 heb ik mijn eerste cursus voetreflexmassage gevolgd bij ATS opleidingen. Vanaf dat moment was ik geboeid door de resultaten van massage. Sinds die tijd heb ik me ook verdiept in Shiatsu, Reiki, ontspanningsmassage, kinderyoga, hotstone massage en healing. Nu, vele jaren later behandel ik nog steeds met heel veel plezier en nog vaak met verwondering over het resultaat wat een massage of healing kan geven. Inmiddels heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met het geven van intuïtieve ontwikkelings cursussen, cursussen om je mediumschap te ontwikkelen en meditatieavonden.

Naast of in combinatie met een heerlijke massage kunt u bij mij ook genieten van verschillende lichaams-, of een handpakking. Lees verder op mijn site wat een pakking voor u kan betekenen.

Mediumschap en intuïtieve ontwikkeling.

Sinds 2009 ben ik regelmatig naar het Arthur Findlay College in Stansted, Londen geweest om me daar meer te verdiepen in het mediumschap. Ik wilde nu wel eens weten of dat wat ik voelde, zag, wist en ervaarde vanaf mijn kind-zijn nou allemaal toeval was of dat ik ‘meer’ had. In dit prachtige gebouw, wat zo decor had kunnen zijn voor de film van Harry Potter, wordt les gegeven door grote mediums vanuit de hele wereld. Het is dan ook het college voor spirituele opleidingen wereldwijd. Hiernaast ben ik in 2011 ook begonnen aan een 3 jarige opleiding mediumschap die ik met succes heb afgerond en vook volg ik met regelmaat verschillende cursussen om mijn mediumschap op een verantwoorde wijze te kunnen delen. Met heel veel passie en plezier geef ik inmiddels diverse cursussen op het gebied van zelfontwikkeling en mediumschap. Dit is een geweldige manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ‘de wereld in en om ons heen’. Ik geef de cursussen in kleine groepen van maximaal 10 personen, dit omdat ik het belangrijk vind om in een kleine, persoonlijke groep te werken met elkaar. Je kunt bij mij terecht voor readings, 8daagse cursussen verdeelt over een langere periode, diversen losse workshops en 3-daagse cursussen midden in de prachtige bossen van Overijssel, dit incl. overnachtingen. Het mooie van de meerdaagse cursus is dat je onafgebroken bezig bent met jezelf en je spiritualiteit, iets wat een enorme healende en verzorgende werking heeft op lichaam en ziel.