Angela Harberts


Ik ben Angela Harberts. In 1992 heb ik mijn eerste cursus voetreflexmassage gevolgd bij ATS opleidingen. Vanaf dat moment was ik geboeid door de resultaten van massage. Sinds die tijd heb ik me ook verdiept in Shiatsu, Reiki, ontspanningsmassage, kinderyoga, hotstone massage en healing. Sinds 2021 heb ik hier ook endermologie behandelingen van LPG aan toegevoegd. Ik werk met het nieuwste model, de Aliance. Lees hier meer over onder het kopje Endermologie LPG, te vinden in de slide op de homepage. Naast het geven van massages en endermologie behandelingen geef ik ook cursussen intuïtieve ontwikkelings, cursussen om je mediumschap te ontwikkelen,  meditatieavonden en kan je bij me terecht voor coachingsgesprekken.

Bij coachingsgesprekken kan je denken aan diepe levensvragen, rouwverwerking, concrete doelen of problemen of datgene waar jij bij vast loopt.

Mediumschap en intuïtieve ontwikkeling.

Sinds 2009 ben ik regelmatig naar het Arthur Findlay College in Stansted,  Londen geweest om me daar meer te verdiepen in het mediumschap. Dit is  het college voor spirituele opleidingen waar les wordt gegeven door de beste mediums wereldwijd. Hiernaast heb ik in 2013 een 3 jarige opleiding mediumschap afgerond en heb regelmatig verschillende cursussen gedaan om mijn mediumschap op een verantwoorde wijze te kunnen delen. Met heel veel passie en plezier geef ik inmiddels diverse cursussen op het gebied van zelfontwikkeling en mediumschap. Dit is een geweldige manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ‘de wereld in en om ons heen’. Ik geef de cursussen in kleine groepen van maximaal 10 personen, dit omdat ik het belangrijk vind om in een kleine, persoonlijke groep te werken met elkaar.

Je kunt bij mij terecht voor readings, 8 daagse cursussen verdeelt over een periode van ongeveer 16 weken. Maar ik geef ook diversen losse workshops en 3-daagse cursussen midden in de prachtige bossen van Overijssel, dit incl. overnachtingen. Het mooie van de meerdaagse cursus is dat je onafgebroken bezig bent met jezelf en je spiritualiteit, iets wat een enorme heelende werking heeft op lichaam en ziel.