Workshops & cursussen


Vanuit de positieve gedachte dat we vanaf 23 maart 2021 weer kunnen beginnen met een nieuwe opleiding spirituele ontwikkeling.

Na een heel bijzonder jaar waarin het Corona virus een grote bepalende rol in een ieders leven heeft gespeelt hoop ik dat we vanaf 23 maart 2021 weer met een nieuwe, geweldige opleiding kunnen beginnen. Deze opleiding bestaat uit 8 dinsdagen en brengt je op een bijzondere manier bij jezelf en laat je anders en positiever naar jezelf en de ‘dingen’ van het leven kijken. De opleiding is geschikt voor mensen die willen ontdekken of er een medium in hen schuilt en voor diegene die op een persoonlijke manier dichter bij zichzelf willen komen. Denk bv eens om op een andere manier leren kijken naar de onderwerpen die spelen in je leven en meer vertrouwen krijgen in jezelf. Met deze opleiding geef je een groot cadeau aan jezelf.

Dit is een prachtige kans om een spirituele opening te bereiken die je leven op bijzondere wijze zal verrijken.

Punten waar we zeker mee gaan werken zijn bv:

  • dichter bij jezelf komen
  • leren luisteren en vertrouwen op je intuïtie
  • duidelijkheid op vragen, onrust en misschien zelfs angsten rond het spirituele.
  • meer begrijpen van jou sensitiviteit
  • meditaties
  • wat kan je halen uit kleuren en hiermee leren werken
  • foto’s leren ‘lezen’
  • contact maken met overleden dierbaren
  • je eigen persoonlijke ik ontwikkelen samen met jou mediumschap/spiritualiteit en nog veel meer…

Wil je meer over deze opleiding weten, scrol dan verder naar beneden voor meer uitleg over de opleiding en/of workshops.

***

Vanaf 12 januari 2021 staat er weer een ‘snuffel-workshop’ gepland. Deze middag is leuk om een keer los te doen maar geeft ook een inkijkje in wat je kan verwachten van de hiervoor genoemde opleiding.

I.v.m. het coronavirus verdeel ik deze workshop waar nodig in verschillende dagen om te voorkomen dat de groep te groot wordt. Het is nu mogelijk om de middag vanaf 1 tot max 4 personen te doen met de datum in overleg.

Tijdens deze middag gaan we van 13:00 tot 16:30 oefeningen doen om je een beetje een idee te geven wat je kan verwachten tijdens de opleiding of de 3-daagse workshop. Er zal ook voldoende ruimte zijn om eventuele vragen te stellen. Deze middag is ook uitermate geschikt om mee te doen als losse workshop. Deze middag is voor iedereen geschikt en vanzelfsprekend zitten er geen enkele verplichtingen aan.

De kosten voor deze middag zijn € 30,- incl. evt. materiaal, koffie en thee. Besluit je naar aanleiding van deze middag mee te doen met de opleiding of de 3-daagse workshop dan krijg je hierop € 15,- korting.

***

Naast de opleiding komt er van 14 t/m 16 mei 2021 ook weer een

3 daagse workshop  spirituele ontwikkeling/mediumschap.

Heerlijk 3 dagen in de bijzondere en helende sfeer genieten van de prachtige oefeningen, het lekkere eten en de gezelligheid met elkaar. En dit alles in een heerlijke woning midden in de bossen van Overijssel.

Deze workshop ‘The way to feel’ brengt je op een bijzondere manier bij jezelf en laat je anders naar jezelf en de ‘dingen’ van het leven kijken. We gaan mooie gevarieerde mediamieke oefeningen doen om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en wat jou het meeste aanspreekt. Als het weer het toelaat zullen we ook buiten in de prachtige bosrijke omgeving oefeningen doen. Veras jezelf door te ontdekken dat dit alles veel dichter bij je staat dan je voor mogelijk had gehouden. Voor de omgeving hoef je het in elk geval niet te laten. We verblijven in een prachtig vrijstaand huis midden in de bossen van Holten, Overijssel. In de ruime eigen tuin kan je volop genieten van de vogels en de eekhoorntjes of een heerlijke wandeling maken in de omgeving. We gaan er deze dagen alles aan doen om het zo afwisselend, ontspannen en gezellig mogelijk te maken. Plezier en aandacht in wat je doet staat voorop. Pak je moment om te genieten van de combinatie van een paar dagen er heerlijk uit en tegelijkertijd op een ongedwongen manier werken aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Omdat je de dagen aaneengesloten in de heerlijke, helende energie zit zal je al heel snel merken dat je je snel opgeladen en lekkerder in je vel voelt. Vaak is dit zelfs na een paar dagen de cursisten ook al aan te zien aan hun ontspannen uitstraling.

De groep houden we klein en is toegankelijk voor max 4 cursisten. Wil je graag meedoen maar past de datum niet, neem dan contact met me op en kijken we wat de mogelijkheden zijn.

We gaan werken aan;

* Energie leren scheiden en loslaten
* Eenvoudige creatieve oefeningen als bv tekenen of encaustic art painting (hiervoor is het niet nodig dat je creatief bent. Dit kan iedereen)
* kringgesprekken / discussies met ruimte voor al je vragen
* Spirituele Healing
* Meditaties
* Foto’s en sieraden leren uitlezen (wat kan bv een foto je allemaal vertellen)
* Wat betekenen kleuren en hoe kan je die gebruiken
* Veel gezelligheid
* 3 overnachtingen (in 1 of 2 persoonskamer), 3 gezonde maaltijden, tussendoortjes en drinken zijn volledig verzorgt.
* Lakenpakket
* Een certificaat van deelname en een prachtige herinnering om nooit meer te vergeten.

De kosten voor dit geheel verzorgde weekend zijn slechts vanaf € 345,- (in 2 delen betalen kan in overleg)

* Wil je graag meedoen maar heb je je eigen slaapplek (camper, hotel of je woont bv in de omgeving…) dan zijn de kosten € 225,-

Ook voor deze workshop geldt, heb je interesse maar wil je het liever eerst ervaren dan kan je (vanaf) 12 januari 2021 meedoen aan de introductiemiddag. Ook nu geldt al je besluit mee te doen krijg je € 15 euro korting en komt dit weekend op € 330,-

***

Meer uitleg;

Er zijn zoveel manieren om contact te maken met de spirituele wereld dat het onmogelijk is om alles in een paar dagen te doen. De greep van de oefeningen zijn dan ook bedoeld om te ‘proeven’ van de vele mogelijkheden om te werken met de spirituele wereld. Dit is een mooie manier om uit te vinden wat je aanspreekt en wat juist niet. Er zullen zeker tijdens de opleiding als zowel de meerdaagse workshop meerdere, leuke onderwerpen behandeld worden. Denk hierbij aan energie voelen en herkennen. Wanneer voel je energie van overleden mensen (de spirituele wereld) en wanneer pak je bv de energie van levende mensen (of dieren) bv op. Wat kunnen kleuren betekenen en hoe kan je die gebruiken. Werken met bloemen, kaarten, sieraden, foto’s of andere voorwerpen. We kunnen deze ‘uitlezen’ en dat is vaak makkelijker dan je dacht. We gaan ook werken aan 1 van de moeilijkste dingen, leren vertrouwen op je intuïtie, luisteren naar je gevoel en letten op de ‘seintjes’ die je krijgt. Wat bovenal voorop staat is dat we plezier hebben en dat gaat snel. De oefeningen zijn vaak zo mooi, inspirerend, verrassend, emotioneel en leuk om te doen dat plezier hebben in wat we doen vanzelf gaat. Wil je iets specifieks oefenen, geef dit dan aan dan zal ik altijd kijken naar de mogelijkheden.

De groepen zijn bedoeld voor iedereen. Heb je geen enkele ervaring? daag jezelf uit en voel je dierdoor niet onzeker. Je zal verrast zijn om wat je kunt. Heb je al wat ervaring, je zal altijd nieuwe dingen leren en nieuwe ervaringen krijgen.

De datums voor de 8-daagse opleiding zijn dinsdag 23 maart, 6 & 20 april, 4 & 18 mei, 1, 15 & 29 juni 2021.

De kosten zijn € 295,-, dit is inclusief materiaal, een eind certificaat, koffie & thee met wat lekkers.

De Locatie voor de opleiding is Enkhuizen.

De locatie voor de 3-daagse workshop is Holten, in Overijssel.

 

Zijn er nog vragen, bel me dan gerust op. Angela Harberts 06 50 848 965