Workshops & cursussen 

Op dit moment staan er geen nieuwe datums gepland voor workshoppen en cursussen. Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact met me op dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Workshop ‘Terug bij je innerlijke kracht’.

De één noemt het Chi (Chinees), de ander weer KI (Japans) of Prana, (Sanskriet). En zo zijn er nog veel meer benamingen maar het is allemaal dezelfde levensenergie.

Kom bij jezelf terug!

Een mooi moment om het oude los te laten en een ​​positieve verandering in je leven te krijgen of vast te houden. Met deze workshop ga je ervaren dat geluk vanuit jezelf komt. Je gaat voelen hoe krachtig je bent wanneer je weer bij je eigen kern komt en deze heel makkelijk kan aanspreken, wanneer dan ook. En dit klinkt misschien heel moeilijk maar het is oh zo makkelijk. En wanneer je die kracht eenmaal weer bewust bent is het niet meer dan doen. Hiervoor is het niet nodig om uren te mediteren of de hele dag oefeningen te doen. Nee, het is echt te simpel!

Bijzonder? Nee hoor, het zit in elk mens alleen vele van ons zijn vergeten dat we het hebben!

We doen de workshop met kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers  voor de optimale aandacht en ruimte voor vragen.

Nog geen datum en locatie bekend.

De kosten zijn € 95, –

Workshop ‘Terug bij je innerlijke kracht’ voor ouder en kind.

En omdat wij het als volwassenen vergeten zijn hoe geweldig zou het dan zijn als we onze kinderen al vroeg helpen het niet te vergeten.

Doe deze workshop samen met je kind. We gaan verschillende leuke oefeningen doen die kinderen en hun ouder(s)(weer) in hun kracht zet. Maak ze zelfverzekerder, weerbaarder, krachtiger en blij. Deze workshop samen met je kind doen is een cadeautje voor allebei.

Ook deze workshop doen we met een kleine groep. Maximaal 6 deelnemers om iedereen zijn gezondheid te kunnen waarborgen maar ook voor de optimale aandacht en ruimte voor vragen. Je werkt alleen met je eigen kind

Nog geen datum en locatie bekend. Van 13:00 tot 16:00 uur

De kosten voor een ouder en 1 kind zijn € 125,-

***

Nieuwe datum voor de ‘snuffel-workshop’. 

Deze middag is leuk om een ​​keer los te doen maar geeft ook een inkijkje in wat je kan verwachten van de de 8 daagse opleiding of de 3-daagse workshop in Holten.

Tijdens deze middag gaan we van 13:00 tot 16:30 oefeningen doen om je een beetje een idee te geven wat je kan verwachten tijdens de opleiding van de 3-daagse workshop. Er zal ook voldoende ruimte zijn om eventuele vragen te stellen. Deze middag is ook uitermate geschikt om als losse workshop te doen. Deze middag is voor iedereen geschikt en vanzelfsprekend zitten er geen enkele verplichtingen aan.

De kosten voor deze middag zijn € 35, – incl. evt. materiaal, koffie en thee. Besluit je naar aanleiding van deze middag mee te doen met de opleiding of de 3-daagse workshop dan krijg je € 15, – korting.

Nog geen datum en locatie bekend. 

***

Heb je interesse? neem gerust contact met me op via 0650848965 of angelaharberts@quicknet.nl

De omschrijving van de 3 daagse workshop komt overeen met de 8 daagse opleiding met het verschil dat de opleiding verdeelt is in 8 afzonderlijke dagen en de 3 daagse workshop 3 aaneengesloten dagen zijn met 2 overnachtingen. 

Wat houdt deze workshop in? 3 heerlijke dagen in de bijzondere en helende sfeer genieten van de prachtige oefeningen, het lekkere eten en de gezelligheid met elkaar. En dit alles in een heerlijke woning midden in de bossen van Holten (Overijssel).

Deze workshop ‘The way to feel’ brengt je op een bijzondere manier bij jezelf en laat je anders naar jezelf en de ‘dingen’ van het leven kijken. We gaan mooie gevarieerde oefeningen doen om in je eigen kracht (terug) te komen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is en wat jou het meeste aanspreekt op het gebied van mediumschap. Als het weer het toelaat zullen we ook buiten in de prachtige bosrijke omgeving oefeningen doen. Veras jezelf door te ontdekken dat dit alles veel dichter bij je staat dan je voor mogelijk had gehouden. Voor de omgeving hoef je het in elk geval niet te laten. We verblijven in e

en prachtig vrijstaand huis met een prachtige ruime tuin waar je volop kan genieten van de vogels en de eekhoorntjes of een heerlijke wandeling maken in de omgeving. We gaan er deze dagen alles aan doen om het zo afwisselend, ontspannen en gezellig mogelijk te maken. Plezier en aandacht in wat je doet staat voorop. Pak je moment om te genieten van de combinatie van een paar dagen er heerlijk uit en op een ongedwongen manier werken aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Omdat je de dagen aaneengesloten in de fijne, helende energie zit zal je al heel snel merken dat je jezelf snel opgeladen en lekkerder in je vel zal voelt. Vaak is dit de na deze paar dagen de cursisten ook al aan te zien. Een ontspannen gezicht en geloof het of niet, rimpels en fronzen nemen af. Een botox kuur  is er niets bij. 

We houden de groep klein en is toegankelijk voor max 4 cursisten. Wil je graag meedoen en heb je een eigen groep en een voorkeursdatum? Neem gerust contact met me op, alles is bespreekbaar.

Waar gaan we b.v. aan werken?

* Energie leren scheiden en loslaten
* Eenvoudige creatieve oefeningen als bv tekenen of encaustic art painting (hiervoor is het niet nodig dat je creatief bent. Dit kan iedereen)
* kringgesprekken / discussies met ruimte voor al je vragen
* Spirituele Healing
* Meditaties
* Foto’s en sieraden leren uitlezen (wat kan bv een foto je allemaal vertellen)
* Wat betekenen kleuren en hoe kan je die gebruiken
* Veel gezelligheid
* 2 overnachtingen (in een 1 of 2 persoonskamer), 3 gezonde maaltijden, tussendoortjes en drinken zijn volledig verzorgt.
* Lakenpakket
* Een certificaat van deelname en een prachtige herinnering om nooit meer te vergeten.

De kosten voor dit geheel verzorgde weekend zijn slechts vanaf € 350,- (gespreide betaling is evt. mogelijk)

* Wil je graag meedoen maar heb je je camper/kleine caravan of tent waar je liever in slaapt? Deze kan op ons terrein staan, je kan dan gebruik maken van de douche en toilet zo nodig. De kosten zijn dan € 275,-

Woon je in de omgeving en slaap je liever thuis (of in een hotel) dat kan ook. De kosten zijn dan € 245,-

De 8 daagse opleiding begint… (Nog geen datum en locatie bekend). De dagen zijn van 13:00 tot 17:00 uur.

Heb je vooraf de snuffel workshop gedaan dan krijg je € 15 euro korting.

***

Meer uitleg;

Er zijn zoveel manieren om contact te maken met de spirituele wereld dat het onmogelijk is om alles in een paar dagen te doen. De greep van de oefeningen zijn dan ook bedoeld om te ‘proeven’ van de vele mogelijkheden om te werken met de spirituele wereld. Dit is een mooie manier om uit te vinden wat je aanspreekt en wat juist niet. Er zullen zeker tijdens de opleiding als zowel de meerdaagse workshop meerdere, leuke onderwerpen behandeld worden. Denk hierbij aan energie voelen en herkennen. Wanneer voel je energie van overleden mensen (de spirituele wereld) en wanneer pak je bv de energie van levende mensen (of dieren) op. Wat kunnen kleuren betekenen en hoe kan je die gebruiken. Werken met bloemen, kaarten, sieraden, foto’s of andere voorwerpen. We kunnen deze ‘uitlezen’ en dat is vaak makkelijker dan je dacht. We gaan ook werken aan 1 van de moeilijkste dingen, leren vertrouwen op je intuïtie, luisteren naar je gevoel en letten op de ‘seintjes’ die je krijgt. Wat bovenal voorop staat is dat we plezier hebben en dat gaat snel. De oefeningen zijn vaak zo mooi, inspirerend, verrassend, emotioneel en leuk om te doen dat plezier hebben in wat we doen vanzelf gaat. Mijn manier van les geven (precies hoe ik ook in het leven sta) is met beide benen op de grond, positief, met humor, gezelligheid, aandacht voor de ander en nuchter. Er is wat er is, niet meer en niet minder. Wil je iets specifieks oefenen, geef dit dan aan dan zal ik altijd kijken naar de mogelijkheden.

De groepen zijn bedoeld voor iedereen. Heb je geen enkele ervaring? daag jezelf uit en voel je hierdoor niet onzeker. Je zal verrast zijn om wat je kunt. Heb je al wat ervaring, je zal altijd nieuwe dingen leren en nieuwe ervaringen krijgen.

De datums voor de 8-daagse opleiding volgen snel.

De kosten zijn € 375,- dit is inclusief materiaal, een eind certificaat, koffie & thee met wat lekkers.

De locatie voor de opleiding is in Enkhuizen.

De locatie voor de 3-daagse workshop is Holten, in Overijssel.

Zijn er nog vragen, bel me dan gerust op of stuur een mailtje of appje. Angela Harberts 06 50848965