Recensies


Aangrijpend, heftig, liefdevol en leerzaam
12 december 2015
Het boek is zeker een aanrader. Leerzaam voor ouders die te maken krijgen met de ziekte leukemie, en net zo leerzaam voor artsen en verpleegkundigen. Iedereen is anders en reageert anders, neem daar de tijd voor. Steun gezinnen die te maken krijgen met deze rot ziekte, want dat hebben zij hard nodig.

Ontroerend en eerlijk
15 nov 2015
Het boek is geschreven over alle ups en downs die je als ouder meemaakt tijdens het ziekteproces van je kind. Door Angela uit het hart geschreven en daarom ook zo ontroerend eerlijk en warm.
De liefde voor Gigi staat helemaal centraal.
Vanuit liefde geschreven.

Een lach en een traan
14 november 2015
Prachtig meeslepend verhaal verteld door een moeder over haar zieke dochtertje over wat zij en de hele familie allemaal hebben moeten doorstaan. Dit serieuze verhaal geschreven met een flinke dosis humor, met een lach en een traan waardoor je het in één ruk uitleest!
Giornalista

Meeslepend met toch ook een beetje humor en nuchterheid
11 november 2015
Een boek waarin je maar door wilt gaan met lezen!
Ik heb het in een weekend uitgelezen.
Vanaf het begin tot het einde duidelijk en makkelijk om te lezen.
Heel mooi, verdrietig maar ook met een beetje humor en nuchterheid geschreven.
Het geeft een goed beeld aan waar je als ouders allemaal mee te maken krijgt als je plotseling te horen krijgt dat je kind ernstig ziek is. Ook gaat het leven gewoon door en maak je nog andere dingen mee die zowel met een lach en een traan worden geschreven.
Desy

Een aanrader
10 november 2015
Goed geschreven, makkelijk leesbaar en aangrijpend. Ik vond het boek zeer de moeite waard…
Pietbajke

Mijn bloedeigen dochter
Ik vind het een boek dat makkelijk te lezen is. Echt een aanrader voor iedereen. Vooral voor mensen die in eenzelfde situatie zitten. Het leest makkelijk en als je er eenmaal aan begint, dan wil je het niet meer weg leggen. Kortom een geweldig boek.
Liesbeth

15-4-2016
Gisteravond het boek begonnen en kon hem niet meer wegleggen. Wat een verhaal, kippenvel en zo makkelijk geschreven.
DK